PROPONOWANE MENU PRZYJĘCIA WESELNEGO
SZAMPAN
- Rosół z makaronem - Kotlet schabowy faszerowany - Kotlet schabowy zwykły - Kotlet de volaylle - Kotlety mielone faszerowane - Zraz zawijany - Ziemniaki - Kluski śląskie - Zestaw surówek - Deser
ZIMNE ZAKĄSKI
- schab ze śliwką i morelą lub indyk w maladze - galantyna z kury lub polędwiczki faszerowane - karkówka pieczona i boczek pieczony lub schab ze szpinakiem w sosie chrzanowym - galaretka drobiowa - zestaw wędlin - jajko z majonezem lub jajko w sosie wiosennym - ryba w occie - ryba w pomidorach - łosoś wędzony - łosoś po rybacku - węgorz wędzony - rolmops śledziowy lub śledź w oleju - ryba w galarecie - sałatka jarzynowa - sałatka z ananasa - sałatka kolorowa - marynaty
DANIA GORĄCE:
- Flaki - Kurczak płonący - Barszcz z krokietem - Bouef strogonow - Szynka pieczona z bigosem
Owoce, ciasto Kawa, herbata, napoje, soki
POPRAWINY Żurek i barszcz czerwony do picia Kotlet z piersi drobiowych Ziemniaki Surówka z kapusty pekińskiej |